Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am primit ieri multe ciupercute,si ma gandeam ce bunatate sa fac pt pranz..Asa ca am facut ciuperci umplute picante alaturi de aripioare si ele picante..
Am taiat toate legumele si le-am pus la calit intr-o lingura ulei de masline si o canuta de apa(alaturi de condimente)
Intre timp am spalat,am curatat si am pregatit ciupercutele
Intr-un castronel am pregatit pasta de usturoi(am macinat usturoiul si l-am adaugat peste smantana amestecand bine)
Am umplut ciupercutele cu legumele gata calite si le-am dat la cuptor aprox. 30 min
Dupa ce aproape au fost gata,cu o lingurita am pus peste fiecare sos de usturoi(care era chiar f iute),si le-am mai pus vreo 5-10 min la cuptor sa se rumeneasca si...gata
Au fost tare picante si buneee....le-am servit cu aripioare(si alea picante..ha...ha)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult