Clatite de dovlecel

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2017 | 2946 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1 dovlecel mediu
    • 2 oua
    • 4 linguri cu varf cu faina
    • 50 g lapte
    • sare
    • piper
    • ulei
    • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de dovlecel:

Dam dovlecelul pe razatoarea mica. Stoarcem bine dovlecelul ras. Adaugam ouale,laptele, sare, piper, patrunjel tocat marunt si la final faina.

Ungem tigaia cu ulei, o lasam sa se incinga si adaugam cate o lingura din compozitie din loc in loc. Coacem clatitele pe ambele parti.

Servim cu smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Tigaia se poate unge cu ulei sau nu, este optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane