Clatite pufoase a la Miha

de danamatei in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 5340 vizualizari

 

La origine nu am putut trece Miha asa ca am trecut Romania.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 300 gr zahar
  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 400-450 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase a la Miha:

Se mixeaza branza de vaci cu zaharul, se adauga apoi pe rand ouale, laptele, vanilia si apoi faina amestecata cu praful de copt.

Se unge tigaia cu o lingura de ulei si se pun clatitele cu lingura. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii.

 

COMENTARII (8)

La Ancuta

La Ancuta 1

20.10.2010, 19:40

gaby_duceag

gaby_duceag 1

11.11.2010, 14:53

ce-mi place bebele de la avatar ) e mortal ce frumusel e si ce zambet are.
da-mi o clatita s-am plecat

MIUTA

MIUTA 1

21.11.2010, 17:35

Gustoase arata forte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!