Cocoace

de JulyCris in Piine, 7 Feb 2014 | 10983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3-400 ml apa
  • sare
  • drojdie (cat o nuca)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocoace:

Faina se cerne intr-un lighean. In mijlocul movilei de faina se face o gaura si se pune drojdia, sarea (cam o lingurita). Apa calda se toarna usor si se incepe framantarea. Cand s-a format aluatul si faina s-a incorporat toata, se formeaza mingiute. Intr-o tigaie se pune ulei (nici ca la gogosi dar nici doar unsa tigaia...putin mai mult...cat sa fie pe fundul tigaii). Mingiutele din aluat le aplatizam cu mana si le punem in tigaie. Se coc pe ambele parti.

Se servesc calde (sunt cele mai bune) :)

TIPS-URI

1

Se pot servi cu laptic,dulceata,branzica.... La alegere. Eu le-am papat cu...zahar :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocoace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

07.02.2014, 16:21

bune

Rocsi 1

07.02.2014, 21:29

Ce bune sunt. Nu stiam de denumirea asta

deyutzky 1

07.02.2014, 23:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Turtite cu chimen