Conopida cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 6746 vizualizari

 

... cu scuzele de rigoare ca am imprastiat miros de usturoi pe site.... Cine se incumeta sau pofteste la o portie este servit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata conopida de cca 700 gr
  • maioneza (dintr-un galbenus crud si 100 ml ulei)
  • 1 lingura mustar frantuzesc (cu bobite intregi)
  • 1 legatura de marar verde tocat
  • 3 catei de usturoi (pisati)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Spalam si fierbem conopida in apa cu sare cca 30 min. O lasam la scurs si racit.

Facem maioneza dintr-un galbenus crud, un varf de cutit sare de lamaie, 100 ml de ulei si jumatate de lingurita de mustar.

Dupa ce s-a racit, zdrobim conopida cu furculita, o amestecam cu maioneza, condimentam, adaugam usturoiul,mustarul frantuzesc si mararul tocat si servim cu legume proaspete.

Pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conopida cu maioneza 241632
retete culinare - Conopida cu maioneza 241633
retete culinare - Conopida cu maioneza 241634
retete culinare - Conopida cu maioneza 241635
retete culinare - Conopida cu maioneza 241636
retete culinare - Conopida cu maioneza 241637
retete culinare - Conopida cu maioneza 241638

COMENTARII (22)

Xandrinne 1

03.07.2013, 08:43

Delicioasa!

Rocsi 1

03.07.2013, 19:48

lilik 1

04.07.2013, 12:04

euuuuuuuuuuuu ma incumet

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: