Conopida la cuptor

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 17529 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

16.09.2010, 10:09

Super vorba de duh a lui Mark Twain!

rivka 1

16.09.2010, 11:34

imi place ffff mult! si poza e super reusita.

Corinuta 1

16.09.2010, 11:49

Saru'mana! MihaRivka

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

wow ce bine arata !!!!!100 de furculite

mimmi 1

16.09.2010, 14:21

e foarte buna,am facut si eu.

ana 1

16.09.2010, 14:52

Imi place reteta!

nadina73 1

16.09.2010, 18:18

super

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:22

Conopida este o varza cu studii superioare" Mark Twain .....ce-mi place.Si-mi place cum rumenesti tu preparatele...............

Bunica 1

16.09.2010, 21:51

Am facut si eu ....eh, demult cand nu se nascuse bucatarasul , si mi-a placut.

Julie 1

17.09.2010, 08:39

Ce frumoasa si rumena e!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:45

Multumesc Sylvia!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:45

MimmiAna

Corinuta 1

17.09.2010, 13:46

Nadina, mai am o portie, vii?

Corinuta 1

17.09.2010, 13:46

Medimultumesc!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:47

BunicaJulie, imi place sa le las putin mai mult decat scrie in reteta

babi5 1

14.06.2013, 12:54

Corinuta 1

14.06.2013, 15:20

multumesc!

adry88 1

14.06.2013, 16:06

ce buna este!

Bya Ralu 1

14.06.2013, 18:24

buna conopida

Corinuta 1

15.06.2013, 09:32

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza