Conopida si broccoli la cuptor

de deyutzky in Mancaruri de legume, 22 Mar 2011 | 9156 vizualizari

 

reteta o am de la matusa iubitului meu si ii multumesc din suflet>:D<

 

INGREDIENTE

  • 1 buc broccoli
  • 1 buc conopida 
  • sare 
  • 250 gr telemea
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr smantana
  • 2 oua 
  • unt (pt tava)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida si broccoli la cuptor:

Se curata conopida de frunzulite si cotor, la fel si broccoli. Le desfacem buchetele nu foarte mici, le spalam iar apoi le punem la fiert cu putina sare cam 7-9 min astfel incat sa nu se inmoaie prea tare....broccoli separat de conopida(in 2 craticioare). 

Ungem o tava cu unt, asezam buchetelele in tava....eu am pus jum tava de broccoli, jum de conopida.

Se rade telemeaua si se pune peste buchetele....smantana o amestecam cu cele 2 oua si o adaugam peste compozitia din tava.

Se da la cuptor si se verifica pana cand compozitia se leaga...cand e aproape gata, scoatem tava si radem cascavalul peste compozitie..apoi se mai da cateva min la cuptor si....Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Conopida si broccoli la cuptor-0
Conopida si broccoli la cuptor-1
Conopida si broccoli la cuptor-2
Conopida si broccoli la cuptor-3
Conopida si broccoli la cuptor-4

COMENTARII (13)

adry88 1

26.05.2011, 17:15

deyutzky 1

29.05.2011, 12:43

Andreea Caroline 1

25.11.2011, 15:41

am facut si eu...super buna...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04