Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de botcrina in Conserve, 17 Dec 2012 | 11489 vizualizari
andreea_angelo 1
Merisor 1
yummy! Buna mai este asta!
portiadelumina 1
De folos la orice ceas. Când e gata pregătită şi bine pusă în cămară, repede te foloseşti de ea la repezeală.
botcrina 1
multumesc tuturor
e buna, mai ales cand tinem post si nu mai stim ce sa gatim, o solutie rapida si consistenta, servita cu muraturi este nemaipomenita
diaconta 1
asa este,te scoate din impas cand esti in criza de timp
delia64 1
buna fasolica,te felicit harnicuto.
te invit la o cafea
Zamfira 1
Bunica 1
harnicuto!
mamaieelena 1
ce-mi placeee
Lau 1
multumesc dragilor, multumesc din suflet
posteaza si reteta cu pastai care mi-ai dat-o mie e ceva de o bunatate rara,iti bati copii nu alta
Alexandra Elena 1
cat de buna e
oricum este tarziu deja ca s-a copt fasolea ,dar pentru la anul,ar fi binevenita.
MonaMimi 1
MotanLaOale 1
marcela1979 1
foarte buna reteta de retinut
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!