Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie

de laylalala in Prajituri, 16 Apr 2010 | 2027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 200 gr zahar
  • 1 ou
  • 100 gr sos Nesquik
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita esenta de alune de padure
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 gr fulgi de ciocolata amaruie
Portii: 68
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie:

Se incinge cuptorul la 200⁰C.

Intr-un vas, se bate untul cu zaharul apoi se adauga oul si se mixeaza bine.Se adauga sosul Nesquik si esentele de alune de padure si vanilie.In alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza si fulgii de ciocolata.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta de aprox. 3-4 cm.

Biscuitii se dau la copt 10-15 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit apoi se scot si se lasa sa se raceasca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26966
retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26967
retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26968
retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26969
retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26970
retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26971
retete culinare - Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie 26972

COMENTARII (5)

nadina73 1

16.04.2010, 18:52

grozave nota 10

liana10 1

17.04.2010, 02:45

esenta de alune de padure? de undeee? si eu vreauuu

laylalala 1

17.04.2010, 21:28

Esenta de alune de padure am gasit-o la un magazin mai micut de langa zona unde locuiesc.Nu cred ca se gaseste acest magazin prin alte orase, dar poate esenta se gaseste dar nu va pot zice la ce magazine sa cautati ca nu stiu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S