Copanele la gratar cu garnitura de orez

de luminita20_2006 in Pui, 28 Mai 2009 | 3512 vizualizari

 

O reteta usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • rozmarin
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti de apa
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele la gratar cu garnitura de orez:

Copanelele se spala si se lasa in apa cu sare 30 min. Apoi se scot pe un servet de hartie, cad sa absorbit apa se condimneteza.Se pune un pic de ulei in tava gratar si se lasa sa se faca.

Garnitura: morcovul, si ardeiul se taie cubulete Se pune ulei intr-o tigaie mai mare si se lasa sa se caleasca morcovul si ardeiul, apoi se adauga apa, cand da in clocot se pune orezul, care a fost spalat in cel putin 3 ape. Se lasa sa fiarba si condimenteaza.

 Pentru a avea aspect garnitura se poate pune garnitura intr-un bol mic care a fost dat la rece .Se lasa sa se raceasca un pic si se intaorce in farfurie asfel ai ramane forma.

la mine arata asa copanele pt ca le-am taiat pe langa os sa se faca mai bine in tigaia gratar

 

RETETA IN IMAGINI

Copanele la gratar cu garnitura de orez-0
Copanele la gratar cu garnitura de orez-1

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20