Cornulete pufoase

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 6400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina,
  • 125  g untura,
  • 10 g drojdie ,
  • 125 ml lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • coaja rasa de portocala,
  • 1ou,
  • 1/2 lingurita sare,
  • gem,
  • zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete pufoase:

Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu  1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de portocale,framantam bine aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe masa infainata,intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cerculete. Intindem fiecare cerculet,iar intr-un capat punem 1/2 lingurita gem dupa care il rulam si ii dam forma cornuletului. Punem cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 35 minute. Le scoatem si le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

DIANA B 1

10.02.2012, 17:08

Ti le-am vz de dimi pe mail ...

mena29 1

10.02.2012, 17:59

Ce bune sunt!

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:26

Vreau sa va spun ca am facut reteta si este intradevar fff buna, recomand tuturor,mai ales pt. copii sunt exceptionale. Complimente!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu unt, nuci si miere