Cornuri cu finetti si alune

de annemarry in Dulciuri, 11 Noi 2012 | 3271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • esenta rom si coaja de la lamaie rasa
  • o lingurita untura(margarina topita)
  • un praf sare.

Umplutura:

  • 400 gr finetti
  • 200 gr alune macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu finetti si alune:

Ouale se bat cu un praf de sare,zahar,drojdia,untura.Laptele se incalzeste si adauga peste oua si apoi punem faina.Framantam bine cu ulei si lasam la crescut aluatul, pana-si dubleaza volumul.

Apoi luam din aluat,facem o biluta,intindem coca si taiem triunghiuri.Punem umplutura si rulam.

ungem cu un ou batut si presaram niste zahar vanilat.Dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu finetti si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu nuca si cacao