Costita cu cartofi si salata de sfecla

de Ina in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2011 | 2282 vizualizari

 

Imi place foarte mult capul de piept ( partea de coasta din care se face kaizerul, cea care se foloseste cu succes si la frigarui ) Fripta, costita capata o consistenta gelatinoasa, astfel ca imi ling degetele de fiecare data :"> =))))

 

INGREDIENTE

  • cap de piept ( costita de porc , cu zgarci )
  • condimente ( ce prefera fiecare ) 
  • cartofi
  • sfecla rosie in otet
  • hrean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi si salata de sfecla :

Punem cartofii la fiert , in apa cu sare. 

Fasiile de costita se condimenteaza  dupa preferinte . Incalzim o lingura cu ulei in tigaia  Dry Cooker si frigem feliile de costita pe ambele parti. ( Putem frige costita pe gratar, tava, grill.... ca sa nu ma mai injurati , cu tigaia mea  cu tot ... =)))))  ).

Servim costita alaturi de cartofi natur ( peste care topim un cubulet de unt si presaram patrunjel verde ) si salata de sfecla rosie si hrean.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Costita cu cartofi  si salata de sfecla -0
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -1
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -2
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -3
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -4
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -5
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -6
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -7
Costita cu cartofi  si salata de sfecla -8

COMENTARII (41)

Ina

Ina 1

10.07.2011, 16:52

mamaieelena

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:14

Lau

Lau 1

11.07.2011, 14:03

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!