Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Nooa eu nu am facut niciodata pana acum si am zis sa incerc sa vedem ce iese din cotletul de porc in crusta de nuci , si a iesit o minune :))
SOS:
Cotletul de porc se feliaza.
Intr-un castron facem amestecul de condimente cu nuca( nuca macinata, sare, piper, boia, praf de usturoi, cimbru, rozmarin).
Feliile de carne se ung cu ulei , se dau prin nuca si se pun la prajit in ulei incins, cam 4-5 min.
SOS:
Se pun la fiert , merele cu apa si vinul, cand da in clocot condimentam cu sare si zahar(dupa gust).Se mai lasa sa fiarba 5 min si se stinge focul.
Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se stinge cu vinul si merele , se lasa la clocot pana se ingroasa putin..
POFTA BUNA!!
1
In loc de nuci se pot pune alune macinate.
2
Sosul se serveste cu patrunjel verde.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult