Cotlet haiducesc

de Sidy in Porc, 15 Mar 2012 | 2873 vizualizari

 

Usor de facut, rapid de preparat si foarte aspectuoasa aceasta friptura cu putin gust si miros de afumat.De efect in orice imprejurare, la o masa festuva sau in familie.
Ti se topeste in gura nu alta. Savurati....

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 100 g carnati picant de casa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi provensale
  • putin ardei rosu
  • marar si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet haiducesc:

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.

Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.

Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.

Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.

Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.

Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.

Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.

Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.

Pofta mare !

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cotlet haiducesc 151852
retete culinare - Cotlet haiducesc 151853
retete culinare - Cotlet haiducesc 151854
retete culinare - Cotlet haiducesc 151855
retete culinare - Cotlet haiducesc 151856
retete culinare - Cotlet haiducesc 151857
retete culinare - Cotlet haiducesc 151858
retete culinare - Cotlet haiducesc 151859

COMENTARII (20)

Sim0na 1

15.03.2012, 18:13

Arata excelent!

iri_iri 1

15.03.2012, 20:06

interesant

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:56

Minunat ai pregatit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21