Cozonac pufos

de nadina73 in Dulciuri, 1 Apr 2010 | 33044 vizualizari

COMENTARII (49)

mmona 1

14.12.2010, 20:00

nu am mai facut cozonac pana acum anul asta de craciun incerc si eu, sper sa fie bunut ca al tau

Ade200 1

09.12.2011, 06:46

Ce este "rata" din umplutură?

diaconta 1

09.12.2011, 08:56

vad ca eu n-am fost pe la cozonacul tau

lia maria 1

09.12.2011, 09:47

minunati ti-au iesit

Lau 1

09.12.2011, 11:19

frumos arata

aziz 1

09.12.2011, 12:31

mihaelar63 1

09.12.2011, 16:27

arata minunat

LUK 1

09.12.2011, 16:51

super cozonaci

mirela0911 1

09.12.2011, 18:54

excelent arata!

RuxyRux 1

09.12.2011, 19:31

Minunat cu siguranta facut de Nadina

MotanLaOale 1

09.12.2011, 20:51

bun bun

Angelina_Elena 1

09.12.2011, 20:58

e minunat si pufos si tare frumos

Sylvia 1

09.12.2011, 21:30

superb !

alinutzika 1

09.12.2011, 22:58

ce frumos e!

gbrlcostache 1

12.12.2011, 14:52

Frumos foc cozonacul.Am incercat si eu si .....nu mi-a iesit asa
Trebuia sa-l pun de 2 ori pe programul de framantare?Eu am masina Moulinez si are programul nr. 11 framantare aluat.Dar la tine de ce a crescut asa?La mine nu a crescut.Doar l-a framantat 1,25 h.Ma poti lamurii si pe mine unde gresesc?
Ce nu este bine?Nu a crescut.Nu s-a copt asa,sa se rupa fasii-fasii.Tu faci maiaua separat, lapte,drojdie,zahar? Din cat lapte si cat zahar faci maiaua.Ca drojdie ai zis 30 gr(un cub).Si maiaua asta o pui in masina imediat sau o lasi sa creasca intr-un castron la cald si abia apoi o pui in masina de paine la framantat?
esti draguta sa-mi raspunzi si mie?Multumesc!

nadina73 1

27.12.2011, 22:29

gbrlcostache cu siguranta nu a fost buna drojdia,tot secretul este drojdia sa fie proaspata sau daca folosesti uscata ......(depinde de firma de la care ai cumparat drojdia)si eu am patit cu drojdia........groajzic.Momentan folosesc un singur tip de drojdie ,,,,,,,,,,,dupa ce am incercat o multime de tipuri.Imi cer miiii de scuze acum am vazut ca am scris un cub..........trebuie 2 cuburi sau 2 plicuri daca e uscata.Cat despre maia ,nu o fac separat ,in general le pun toate in masina si le framanata,rareori fac maiaua separat.Eu zic sa mai incerci,mai mult ca sigur e drojdia de vina.Iti doresc un Craciun Ferict si un am nou plic cu bucurii

ana 1

07.04.2012, 22:11

Tare fain cozonacul si ma tenteaya sa incerc reteta ta. Am totusi o nelamurire, 3 oua si uleiul sunt suficiente pt toata faina?sau adaug lapte pana se incorporeaza?

nadina73 1

09.04.2012, 00:58

Ana laptele il adaugi treptat iti intra aproximativ 550-600 ml lapte,depinde cat de mari sant si ouale.Spor la munca ,o zi buna.

nadina73 1

09.04.2012, 00:59

ana 1

09.04.2012, 12:22

Multumesc frumos!

scortisoara 1

04.09.2012, 09:17

vai vai ce bine arata! neaparat trebuie incercat! Minunat arata!

luisella 1

01.05.2013, 11:07

abia astept sa fac,f bine arata

babi5 1

01.12.2014, 08:15

Bya Ralu 1

25.03.2015, 07:08

Ce fain e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu crema de cacao, nuca, stafide si mac