Crap crocant-picant cu garam marsala

de mihaelar63 in Crap / Caras, 21 Apr 2018 | 3293 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

21.04.2018, 21:00

Ce crusta faina i-ai facut!

vasimur 1

21.04.2018, 21:01

Lau 1

21.04.2018, 21:12

Ce bine arata

Bucataras Diana 1

21.04.2018, 21:12

Rahela Velicu 1

21.04.2018, 21:39

RODIMUR 1

21.04.2018, 21:44

O mâncare deosebită!

Valclaudia 1

21.04.2018, 21:59

iooooi, ce pofta mi-ai facut!

MotanLaOale 1

21.04.2018, 22:17

bun bun

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:49

Rocsi turmericul si garam marsala au contribuit la culoarea frumoasa

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:50

Ma bucur Motane ca-ti este pe plac

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:50

Claudito nu-i bai . Mai am ceva crap

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:51

Rodica , mi-am facut ceva curaj sa folosesc condimente ,, necunoscute '' si nu regret

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:51

Mimi

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Lau draga , multumesc . Mereu ma gandesc cum te descurci dcand vezi cate ceva ce-ti place

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Vasimur

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Diana

miki_a 1

22.04.2018, 07:00

Ce interesant! Sigur marinarea în iaurt și condimentele au schimbat radical gustul peștelui! Felicitări, Mihaela!

dantes 1

22.04.2018, 09:15

Interesant!

mirela0911 1

22.04.2018, 10:09

Ce bunatate o fi fost!

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:08

Ce-mi place crapul!

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:14

Multumesc , Miki . Asa am gandit si eu cand am marinat pestele in iaurt

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:14

Dantes , stiu ca tu esti pescar . Ar trebui sa postezi cand prepari peste

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:15

Licurici -este normal . are carnea buna si dulce . Si nu in ultimul rand avem posibilitatea de a-l servi proaspat pescuit .

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:16

Mirela ... am amintiri cu peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de caras