Crap la tava cu ceapa verde si bacon

de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 2677 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.5 kg
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei iute rosu
  • 200 ghr bacon
  • ulei masline
  • zeama lamaie
  • fulgi de chilli
  • boia dulce de ardei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la tava cu ceapa verde si bacon:

  1. Pestele curatat si feliat se sareaza si se aseaza intr-o tava in care ati pus o foaie mare de hartie de copt .
  2. Se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  3. Taiati ceapa verde rondele .
  4. Presarati cu fulgi de chili , boia, ardeiul iute  si ceapa  verde. 
  5. Distribuiti deasupra baconul si impachetati cu hartie de copt .
  6. Dati tava la cuptorul incins 15 minute .
  7. Indepartati hartia din partea superioara a tavii si lasati sa se rumeneasca .
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353185
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353186
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353187
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353188
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353189
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353190
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353191
retete culinare - Crap la tava cu ceapa verde si bacon 353192

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:35

Da , merge bine si la pachet ))

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:36

Nu va pot contrazice a fost foarte bun

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:37

De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55