Creier de porc cu ceapa si ou

de trifadalia in Porc, 5 Aug 2018 | 3437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creier de porc
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc cu ceapa si ou:

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii. 

Cepa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana sticleste, apoi se adauga boiaua si creierul peste, amestecand incet. Se lasa pe foc 10 minute, apoi se sparge peste el ouale batute bine cu fruculita. Se asezoneaza de sare si de piper dupa gust. 

TIPS-URI

1

creierul ca si aliment se altereaza mai repede decat orice alta carne, asa ca el trebuie gatit cat mai repede dupa ce se cumpara

2

are un continut mai mare de apa decat carnea si de aceea se altereaza foarte usor

3

este foarte bogat in fier, de aceea este indicat persoanelor care sufera de anemie

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc cu ceapa si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Ina 1

07.08.2018, 23:31

Incerc sa-mi imaginez gustul, chiar daca imaginea nu-i tocmai imbietoare . Cred ca as incerca

Ksenya 1

08.08.2018, 10:01

si eu sunt de acord cu Ina. Sunt convinsa ca aranjand altfeli in farfurie la ce ingrediente contine ,sunt sigura ca este foarte bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la tigaie