Crema de zahar ars

de ela in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 3665 vizualizari

COMENTARII (49)

ela 1

21.04.2010, 14:09

Nadinaaaa,hai cu nota

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:25

io prima , dar ce facusi aici, vrei sa ne sucim gatul?

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:26

auzi in loc de faina pot pune amidon?

ela 1

21.04.2010, 15:29

Mariana nu il suci prea tare sa nu-l rupieu am pus si faina si amidon dar am uitat de el,am facut poze si au marimea prea mare si nu ma pricep sa le micsorez,asa ca am mai facut una cu telefonul cand am realizat ca sunt prea mari si pe asta daca o intorc nu se mai vede

Rocsi 1

21.04.2010, 15:43

delicioasa

Dana Cristea - pusikmea 1

21.04.2010, 15:45

ce as papa si eu macar jumatate din ea, nu din felie, ci din toata

ela 1

21.04.2010, 15:46

dana,te ingrasi

ela 1

21.04.2010, 15:48

Rocsi repede o felie ca mananca dana tot

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:58

ce sa mai ela, ca mi l-am sucit deja dar am motiv sa-l pun pe sotz sa-mi faca masaj si i-am pus gand rau retetei! trebuie sa fac si eu! ca e unul din cele mai bune deserturi de pe planeta doar! asta trebuie sa placa tuturor si scap si eu decat cu un fel!

ela 1

21.04.2010, 16:01

este reteta pe care ne-o facea mama in copilarie mereu caci ne placea foarte mult

nadina73 1

21.04.2010, 16:12

prezenta ela 10 ce mai de mult timp nu am mai facut,cred ca e grozav cu amidon nu am incercat5 furculite

ela 1

21.04.2010, 16:16

amidonul face compozitia mai ferma,a iesit aproape ca un blat de pandispan datorita fainii si amidonului.nadina cum te simti?

nadina73 1

21.04.2010, 16:17

ela bine bine nota dar o feliuta ceva ,si dupa ce ca ma doare gatu imi si sucesc capu sa vad bine poza

Dana Cristea - pusikmea 1

21.04.2010, 16:25

mai conteaza cateva kg in plus, la cele prezente?!

nadina73 1

21.04.2010, 16:27

ela multumesc la Dumnezeu acuma mult mai bine ,si as manca si eu o felie de crema de zahar ars,ce zici merge cu antibiotice,merge super bine

ela 1

21.04.2010, 16:32

nadina aparatul meu a facut pozele prea mari si nu se incadreaza la marime la bucataras,si nu ma pricep la micsorat,am rugat acum un prieten sa imi arate cum se face,nu le am cu calculatoarele sa vad cand isi face timp sa imi arate

ela 1

21.04.2010, 16:33

nadina lasa antibioticele ia mai bine ceva dulce

ela 1

21.04.2010, 16:34

dana fiecare kg se vede la mine,eu nu am fost asa grasa in viata mea,m-am ingrasat 35kg in ultimii ani si de cand stau cu voi pe aici,am tot pus

nadina73 1

21.04.2010, 23:28

ela lasa kg acuma unde sant pozele?

nadina73 1

21.04.2010, 23:28

ela esti pe faza sau sub faza?

ela 1

22.04.2010, 00:02

nadinaaa ai plecat din curtea mea,te-ai plictisit asteptand? am fost plecata dupa marfa,nu am putut sa te astept in prag

nadina73 1

22.04.2010, 00:19

nici un bai intru in curte ta iarasi ies ca ametesc de la mirosu de flori

nadina73 1

22.04.2010, 00:21

ela ai sarit ceva nu ai raspuns cum stai cu faza?

ela 1

22.04.2010, 00:22

nadina,pozele sunt pe laptop dar ti-am spus ca nu stiu sa le micsorez,nu am un mircea acasa sa ma invete

ela 1

22.04.2010, 00:23

faza lunga sau scurta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu lamaie si glazura de zahar ars si fulgi de migdale