Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cred ca cel mai bun mod in care putem sa pregatim crevetii este cel exotic. Eu ador combinatia de fructe dulci-acrisoare si creveti. De aceasta data i-am incercat cu portocale dulci si zemoase si i-am servit cu garnitura de legume si orez.
Am decongelat crevetii in apa rece si i-am lasat la scurs.
Am taiat ardeiul si ceapa si le-am pus in tigaie cu 1 lingura de ulei de masline. Le-am sotat cateva minute apoi am pus usturoiul tocat fin.
Am mai lasat 2-3 minute, apoi am pus crevetii si condimentele. Am adaugat otetul si sosurile.
Am decojit portocalele si le-am tocat cuburi. Le-am pus peste creveti cu tot cu sucul care s-a scurs din ele.
Am lasat la foc mediu aprox 10-12 minute, amestecand din cand in cand.
Mixurile de legume le-am pregatit intr-un wok mare la foc iute impreuna cu 2-3 linguri ulei de masline si un praf de sare.
Am servit crevetii cu sos de portocale si legume.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult