Creveti fripti cu tartar

de Ligia Bxl in Peste, 16 Feb 2011 | 2215 vizualizari

 

ceva simplu bun si sanatos:))

 

INGREDIENTE

  • creveti
  • tartar
  • castraveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti fripti cu tartar:

Crevetii se curata de capete si picioare si se spala apoi se pun in tigaie la fript cu coaja cu tot,se lasa sa se rumeneasca si pe o parte si pe alta(se pot face si pe gratar)dupa racire se cojesc de coaja si se servesc cu tartar care este un sos special ptr peste,cu salate dupa preferinte.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creveti fripti cu tartar 85434
retete culinare - Creveti fripti cu tartar 85435
retete culinare - Creveti fripti cu tartar 85436
retete culinare - Creveti fripti cu tartar 85437
retete culinare - Creveti fripti cu tartar 85438

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

16.02.2011, 23:59

nicoleta asa e,si merci de apreciere esti draguta

mmona 1

03.03.2011, 12:43

Doamne...am apa in gura..ce bine arata..

Ligia Bxl 1

30.11.2011, 17:22

mmona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D