Crocantele de cartofi

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 2741 vizualizari

 

Foarte bune au fost pt micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 1 ou
  • 2 lg bune de cascaval ras + 2 lg
  • patrunjel si marar verde
  • oregano si cimbru uscat
  • sare, piper
  • ulei pt prajit
  • o rosie pt servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de cartofi:

Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica, se scug de zeama.

La fel si cascavalul se rade marunt( 2 linguri).

Se pun intrun castron, se adauga si oul si o lg-ita de marar verde, una de patrunjel tocat, un praf de cimbru si unul de oregano,sare si piper dupa gust.

Se amesteca bine  bine.

Se incinge ulei intr-o cratita, se ia cate o lingura din compozitie si se pune in cratita, se aplatizeaza bine cu dosul lingurii pt a iesi subtire si crocanta.

Se prajeste bine pe ambele parti si se scoate pe farfurie, imediat se presara cu cascaval cat e fierbinte, astfel cascavalul se va topi.

Se taie felii o rosie si se pune deasupra,pt efect cate o jumatate de felie.

Restul se serveste impreuna cu crocantelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

08.07.2013, 19:43

placeeeee!

iry-gabriela 1

08.07.2013, 22:22

adasev12 1

08.07.2013, 23:00

multumes tuturor, pup!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu somon fumee si branza