Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2015 | 718 vizualizari

 

Este un preparat atat de simplu, ce poate fi servit la orice ora din zi, minunat in aceste zile in care ne dorim sa stam cat mai departe de aragaz...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt:

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine. Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper. Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini. Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza. Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam. Se servesc calde! Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt-0
Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt-1
Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt-2
Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt-3
Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt-4
Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt-5

COMENTARII (44)

Rocsi

Rocsi 1

29.07.2015, 20:43

Xandrine

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

30.07.2015, 13:32

Ce bune!

Rocsi

Rocsi 1

30.07.2015, 21:48

Multumesc Andra

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01