Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand

de Meea in Dulciuri, 18 Iun 2016 | 303 vizualizari

 

 Sunt aattat de entuziasmata sa va prezint surpriza pe care am mentionat-o prima data aici. Sunt convinsa ca muulte dintre voi sunteti in cautarea unui stand pentru cupcakes si m-am gandit sa va usurez munca! Pentru ca astazi va prezint modul in care mi-am facut un stand pentru cupcakes acasa. Umpic cam subred, ce-i drept, dar pentru mine este perfect! L-am pregatit acum cateva zile si a rezistat desigur pana astazi, cand am facut si cupcakes-urile de vanilie. Suuunt ataaaat de draguuuute si m-am indragostit pe loc de ele si nu am putut rezista sa nu scriu astazi reteta si sa va prezint cum sa faceti cele mai bune cupcakes-uri de vanilie si un stand pentru ele, cum se cuvine! Pentru modul de construire al standului dati click aici! FINGER CROSSED!

-KSSS

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente briose:
  • 120g unt
  • 100g zahar pudra
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • 250g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • colorant alimentar rosu (optional)
  • Ingrediente crema de vanilie:
  • 100g unt
  • 150g zahar pudra
  • 200g ciocolata alba
  • esenta de vanilie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand:

Pentru prepararea brioselor vom proceda astfel: mixam untul moale cu zaharul pudra pana cand obtinem o crema fina si zaharul nu se mai simte. Adaugam apoi cele 2 oua si continuam mixarea.   Punem apoi uleiul si amestecam bine. Separat, amestecam faina cu praful de copt si il adaugam peste compozitia anterioara. In caz ca nu se oberva asa de bine in poze, eu am pus si puuutin colorant alimentar rosu. Deasupra pare un blat obisnuit dar interior se poate vedea blatul roz. Astazi nu am avut chef sa vad un blat obisnuit facut din oua din magazine si am zis sa-l mai imbunatatesc umpic :)).

In tava pentru briose punem si hartiile pentru briose. Punem cate o lingura din blat in fiecare foicica si dam tava la cuptor pana cand briosele s-au copt.

Pentru crema mixam untul moale cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul.
Separat, topim ciocolata alba impreuna cu 50ml frisca lichida. Pentru prima data cand am facut aceasta crema, am pus 100g de ciocolata dar a2a oara am pus 200 si a fost mai delicioasa!

Mixam apoi ciocolata alba pana cand se raceste, Punem din ciocolata in crema de unt, lingura cu lingura, amestecand bine dupa fiecare adaugare. Punem si esenta de vanilie.

Am  schimbat hartiile brioselor deoarece nu imi place cum se vad asa "coapte" si am pus hartii albe, proaspete hahah:)). Decoram briosele cu crema de vanilie si le lasam la frigider cateva ore apoi le asezam pe suportul facut de noi, sa se simta mandre!

 

TIPS-URI

1

Modul de construire al standului il gasiti aici: http://delightsts.blogspot.ro/2016/06/cupcakes-cu-vanilie-diy-cupcakes-stand.html

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447621
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447622
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447623
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447624
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447625
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447626
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447627
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447628
retete culinare - Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes stand 447629

COMENTARII (13)

Meea 1

19.06.2016, 00:12

Multumesc ❤

noiinbucatarie 1

19.06.2016, 11:11

foarte bune!

AndrutzaP 1

22.06.2016, 15:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: