Cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2021 | 2044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g cus-cus
  • 1/2 rodie
  • 1 legatura menta (cca. 15 g)
  • 200 ml apa fierbinte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu menta si rodie:

Punem cus-cusul intr-un castron, turnam peste el apa fierbinte condimentata cu sare si piper si lasam  cca. 10 minute la hidratatat.

Intre timp tocam menta si punem semintele de rodie la scurs. Dupa ce s-a hidratat cuscus-ul, se amesteca cu menta si rodia si se potriveste gustul de sare si piper. Servim ca atare sau ca si garnitura.

Pofta buna!    

TIPS-URI

1

Intotdeauna folosiți aceeași cantitate de apa cât de cuș-cuș

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor