Desert bomboane Brigadeiro

de - Andreea - in Dulciuri, 17 Dec 2017 | 5430 vizualizari

COMENTARII (38)

- Andreea - 1

17.12.2017, 16:46

Rodica

navidad_2017 1

17.12.2017, 16:56

Cu placere! V-au iesit "ca la carte", lucioase si netede ca oglinda! Noi ungem mainile cu (fff putin) ulei neutral (NU de masline!). Daca va place untul de arahide, poate fi folosit in locul celui obisnuit (in cantitate aproape dubla!), important e sa fie din cel cremos (fara bucatele!)... La noi sunt nelipsite in perioada premergatoare Craciunului si de Carnaval.

cristina1985 1

17.12.2017, 17:07

Si eu vreau sa incerc aceasta reteta!

- Andreea - 1

17.12.2017, 17:07

Intr-adevar este foarte important timpul de incalzire pe foc ! Este prima oara cand le pregatesc si va multumesc mult pentru complimente .

- Andreea - 1

17.12.2017, 17:08

Cristina ...sa le incerci

katty 1

17.12.2017, 19:29

Arata foarte bine!

Geanina87 1

17.12.2017, 19:59

dantes 1

18.12.2017, 08:53

Bune!

Ancutsa 1

18.12.2017, 16:06

Delicioase!

oanapl 1

18.12.2017, 23:10

Ce bune sunt!

Rocsi 1

19.12.2017, 21:36

Imi fac cu ochiul aceste bombonele!

elucubratiiculinare 1

20.12.2017, 08:32

dragalase

- Andreea - 1

17.01.2018, 13:32

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Cristina''