Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
un cheesecake simplu, racoritor si gustos.
Blat: Rupem biscuitii intr-un bol. In alt bol, punem untul la topit la microunde, 10-20 sec. Turnam untul peste biscuiti si amestecam bine. Punem compozitia intr-o tava de 20-22 cm diametru, nivelam cu mana si lasam sa se raceasca la frigider pana facem umplutura.
Umplutura: Crema de branza si 4 linguri de zahar pudra se amesteca impreuna intr-un bol. Separat punem frisca, 2 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, incepem sa mixam pana incepe sa devina tare, acum adaugam crema de branza si mai mixam cateva secunde.
Asamblare:
Scoatem tava din frigider, punem un strat de crema de branza, capsunile taiate in jumate, restul de crema si dam la frigider cateva ore sa se raceasca.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult