Desert cu zmeura

de mirela0911 in Prajituri, 4 Iul 2012 | 1538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 iaurt simplu mic
  • 350 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 500 g zmeura
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare pana devin cremoase. Se adauga treptat si alternativ uleiul, laptele si iaurtul, mixand continuu. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana la omogenizare. 

Se toarna aluatul intr-o forma rotunda unsa si tapetata cu faina. Peste aluat se aseaza pe mijloc zmeura spalata usor si lasata sa se scurga. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt. cca 40-45 minute (se face testul cu scobitoarea).

Se lasa la racit, se pudreaza cu zaharul praf vanilat, se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Desert cu zmeura-0
Desert cu zmeura-1
Desert cu zmeura-2
Desert cu zmeura-3
Desert cu zmeura-4
Desert cu zmeura-5

COMENTARII (24)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

05.07.2012, 14:24

Un deliciu

MIUTA

MIUTA 1

05.07.2012, 18:23

Foarte bun

mirela0911

mirela0911 1

05.07.2012, 22:27

Va multumesc fetele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!