Desert gogosi cu branza si gem, la cuptor

de mirela0911 in Prajituri, 2 Mai 2020 | 4841 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

02.05.2020, 23:05

Tabita _ 1

02.05.2020, 23:18

Bune

vasimur 1

02.05.2020, 23:32

RODIMUR 1

02.05.2020, 23:33

Gând, la gând, cu bucurie...!

deyutzky 1

03.05.2020, 03:20

Ce fain arata si ce combinatie buna, banza cu gem, yummm!

Valclaudia 1

03.05.2020, 08:05

tare bune!

Adi 1

03.05.2020, 09:46

Bune!

Gherca Daniela 1

03.05.2020, 09:58

mmm ce bunatate!

katty 1

03.05.2020, 10:20

Bune!

madi_marin 1

03.05.2020, 10:55

Ce bine arata!

anca_rm 1

03.05.2020, 13:01

Ce frumoase si bune sunt astea , excelent

Bunica 1

03.05.2020, 14:00

O minunatie de gogosi!

Panacris 1

03.05.2020, 17:01

Delicioaseee!

Constelatialeu 1

03.05.2020, 17:10

Asa putine ai facut ?

oanapl 1

03.05.2020, 17:42

Ce apetisante sunt!

Rocsi 1

04.05.2020, 20:28

Ce minunate sunt!

cristinutanicolita 1

05.05.2020, 21:33

Foarte bune!

mihaelar63 1

06.05.2020, 03:30

Ce frumusele sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura din foi de napolitane cu doua creme