Desert inghetata parfait cu cocos

de Catalina L in Dulciuri, 11 Iul 2021 | 2150 vizualizari

 

Rezultatul este ca o înghețată 'Bounty'.
Chiar bună  si fără multi carbohidrati caci am pus indulcitor in loc de zahar!
https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/inghetata-parfait-cu-cocos-reteta-low.html
sau
https://youtu.be/PEKaMMaqB7A

 

INGREDIENTE

  • 200 gr crema de cocos
  • 75 gr nucă de cocos rasă
  • 2 albușuri de ou
  • 2 linguri pline de îndulcitor natural eritritol (sau 3-4 linguri de zahar)
  • 8 picături de Stevia de vanilie
  • 30 gr ciocolata neagra 85%
  • 1 linguriță completă de pasta de ciocolata low carb (sau crema tartinabila)
  • 1 linguriță de ulei de cocos
  • nucă de cocos rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata parfait cu cocos:

Bateți albușurile spuma cu 2 linguri de îndulcitor și picăturile de vanilie (sau cu 3-4 linguri de zahar). 

Încorporați nuca de cocos rasă și apoi crema de cocos. Amestecați. 

Se toarnă în forme din silicon și se pune în congelator pentru cel puțin 6 - 8 ore. 

Am scos și degustat a doua zi. 

Scoateți inghetata din forme 15-20 de minute înainte de servire .

Acoperiți cu un coulis de ciocolată imediat.  Topiți ciocolata neagră cu pasta de ciocolata și uleiul de cocos (1 minut la cuptorul cu microunde la 750 W). 

Se amestecă bine și se decoreza inghetata cu ciocolata topita si cu nucă de cocos rasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata parfait cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca