Desert la pahar cu Lion

de Meea in Dulciuri, 1 Sep 2015 | 456 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume sa-i pun,si am zis simplu desert la pahar cu Lion! Dar ce mai conteaza numele cand gustul este atat de delicios? Si cum calduuura asta mare ma impiedica sa folosesc cuptorul ,am facut un desert rapid si racoritor perfect pentru dupamiezile calduroase! Inlocuiti Lion-ul cu Oreo,Snickers sau orice altceva va place! Jucati-va cu aromele si veti obtine un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte rece
  • 1 plic praf de frisca
  • 1 lingura zahar pudra
  • Lion, cacaua, bilute de ciocolata,dulceata de capsiuni
  • 1 plic intaritor pentru frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu Lion:

 Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.

Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecam 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml frisca lichida pana am obtinut o spuma tare.Eu am aranjat paharele astfel,dar voi faceti-va de cap si faceti si alte variante!

-primul pahar:un strat de frisca +frisca amestecata cu cacaua+alt strat subtire de frisca+bucati de Lion + un mot de frisca batuta + bilute de ciocolata.

-al doilea pahar:frisca cu cacaua+frisca simpla+bilute de ciocolata+un strat de frisca batuta+frisca cu dulceata+bucati de Lion si bilute de ciocolata

-al treilea pahar: un strat gros de frisca+bucati mari de Lion+frisca+topping de ciocolata+bilute de ciocolata

Lasati la congelator pentru 20 minute.

O nebunie de variante! Voi cum le-ati facut?

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Desert la pahar cu Lion 397931
retete culinare - Desert la pahar cu Lion 397932

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.09.2015, 19:43

Bun, bun!

merisor 1

02.09.2015, 20:21

Bun desert ai facut!

Meea 1

02.09.2015, 21:38

Va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D