Desert panettone cu fructe confiate

de Panacris in Dulciuri, 24 Apr 2020 | 2788 vizualizari

COMENTARII (16)

oanapl 1

24.04.2020, 22:37

Ce bunatate! Prima venita, prima servita!

vasimur 1

24.04.2020, 22:42

katty 1

24.04.2020, 23:10

Buna!

Tabita _ 1

24.04.2020, 23:13

Bun

RODIMUR 1

24.04.2020, 23:15

Foarte bun! Am făcut și eu mai demult, panettone de post și sper să fac într-o zi și unul ” de dulce”.

Adi 1

24.04.2020, 23:37

Bun!

MotanLaOale 1

25.04.2020, 00:10

cristinutanicolita 1

25.04.2020, 08:08

Gherca Daniela 1

25.04.2020, 08:46

tare bun!

Ksenya 1

25.04.2020, 13:10

imi place!

mirela0911 1

25.04.2020, 13:27

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

25.04.2020, 16:59

Delicios!

Constelatialeu 1

25.04.2020, 17:47

Rocsi 1

25.04.2020, 20:27

Imi place panettone si cred ca al tau a iesit delicios!

dantes 1

27.04.2020, 09:57

RuxyRux 1

27.04.2020, 14:03

Panettone delicios, cat timp a ramas pufos?! Eu de Paste am facut panettone dupa o reteta originala italiana, am muncit la el de dimineata pana seara ....asa mult a durat cresterea si gadilatul lui la propriu, rezultatul a fost dezamagitor, a iesit uscacios, sfaramicios, desi gustul era bun la cate ingrediente bune am bagat in el, , nu mi-a placut absolut deloc! Am mai facut si doi, iti dai seama...dar asta e, nu orice reteta de pe internet este si buna....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cozonac-felii cu scortisoara si mere "Pull-Apart Bread"