Desert panna cotta cu cafea si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 2 Apr 2021 | 2584 vizualizari

 

Ce-mi plac deserturile parfumate cu cafea.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/panna-cotta-cu-cafea-si-ciocolata.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte de migdale
  • 250 ml de smantana lichida
  • 2 plicuri de 2g de cafea instant
  • 1 plic de 6 g de gelatina pudra
  • 2 linguri bune de indulcitor natural erithritol (sau 3 de zahar)
  • 3 patrate de ciocolata neagra 100%
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert panna cotta cu cafea si ciocolata:

Amestecati bine gelatina pudra cu 50 ml de lapte de migdale rece.

Intr-o cratita incalziti restul de lapte cu smantana, indulcitorul si cafeaua. 

Amestecati si cand da sa fiarba varsati gelatina si amestecati bine.

Luati de pe foc. Varsati in verine sau in ramechine.

Taiati ciocolata bucatele si puneti in fiecare portie.

Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta apoi dati la rece cel putin 3 ore.

Minunat si usor acest desert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca