Desert pasca cu ciocolata, nuci si alune

de Catalina L in Dulciuri, 6 Apr 2018 | 4082 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

06.04.2018, 19:54

Mananc de la tine ca eu anul asta nu fac...

Catalina L 1

06.04.2018, 20:03

vino cu sarmale afumate si cozonac

Rahela Velicu 1

06.04.2018, 20:12

Ce buna!

Renataedina 1

06.04.2018, 20:23

Constelatialeu 1

06.04.2018, 20:27

Gata, sosesc....cu trenul de Frantia.....

mirela0911 1

06.04.2018, 20:28

Minunat arata!

Xandrinne 1

06.04.2018, 20:30

Lau 1

06.04.2018, 20:50

Ce fain arată

madi_marin 1

06.04.2018, 21:17

Arata bine!

RODIMUR 1

06.04.2018, 21:26

Un deliciu de pască!

MotanLaOale 1

06.04.2018, 22:43

Merisor 1

06.04.2018, 23:00

Ce buna trebuie sa fie!

mihaelar63 1

06.04.2018, 23:43

Super !!!

Cris2711 1

07.04.2018, 00:09

Cum arata! Senzational.

miki_a 1

07.04.2018, 07:57

Ce combinație perfectă! Îmi place foarte mult!

simona72 1

07.04.2018, 08:15

Foarte bună cu aluat fraged și ciocolata!

oanapl 1

07.04.2018, 15:51

Ce bunătate! Îmi plouă in gură!

Gherca Daniela 1

07.04.2018, 19:21

kytz 1

09.04.2018, 19:33

Deliciuuuuuuu!

Rocsi 1

09.04.2018, 21:39

Ooo, ce pasca minunata!

dantes 1

12.04.2018, 17:03

Delicioasa!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:07

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fina