Desert rapid

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Iul 2016 | 403 vizualizari

 

Teste,2,10...2,10...proba de aparat foto....mi-am testat noul meu partener Fujilica....inca nu stiu eu ce ascunde, dar ii vin de hac pana la urma.....

 

INGREDIENTE

  • clatite
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 130 g nuca macinata
  • 130 g faina
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 linguri ulei
  • cca 400 ml lapte ( daca mai este nevoie mai adaugam)
  • Umplutura
  • inghetata vanile si cacao
  • dulceata de zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid:

Pregatim rapid aluatul de clatite, inghetata e de la magazin, nu m-am complicat eu sa o pregatesc....Intr-un castron punem ouale, adaugam sarea si uleiul si amestecam bine, apoi punem zaharul si amestecam pana se topeste, peste punem nuca macinata si faina si apoi subtiem cu lapte. Punem pe foc tigaia de clatite o lasam sa se incinga, adaugam putin ulei si apoi luam cu polonicul din aluat si turnam in tigaie.Lasam sa se coaca pe o parte si apoi intoarcem pe cealalata parte. Procedam la fel pana terminam tot aluatul. Intr-un pahar cupa asezam clatita, apoi inghetata si deasupra dulceata de zmeura, un deliciu aceasta combinatie, musai sa incercati sa va convingeti.

 

RETETA IN IMAGINI

Desert rapid-0
Desert rapid-1
Desert rapid-2
Desert rapid-3
Desert rapid-4
Desert rapid-5
Desert rapid-6

COMENTARII (13)

elucubratiiculinare 1

20.07.2016, 09:26

ce desert ultra rapid

Panacris 1

24.07.2016, 17:31

P.S. Te scoteai mai repede, dacă ai fi cumpărat și clătitele gata făcute ))

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41