Desert tarta cu caramel, ananas si crema de vanilie

de Rocsi in Dulciuri, 15 Noi 2017 | 4624 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

15.11.2017, 21:04

buna buna

cristinutanicolita 1

15.11.2017, 21:12

Delicioasă!

RODIMUR 1

15.11.2017, 22:10

Foarte bună!

RuxyRux 1

15.11.2017, 22:28

Minunata!

oanapl 1

15.11.2017, 22:32

Delicioasă și frumoasă!

xana 1

15.11.2017, 22:32

Minunata!

Auras12 1

16.11.2017, 06:47

Delicioasa!

vasimur 1

16.11.2017, 08:18

mirela0911 1

16.11.2017, 08:44

Ce delicioasa trebuie sa fi fost!

Sidy 1

16.11.2017, 09:02

DE_LI_CIOA_SA !!!

Ancutsa 1

16.11.2017, 09:48

Foarte gustoasa!

laura_n 1

16.11.2017, 09:58

Combinatie de zile mari. Un desert absolut delicios

Rocsi 1

16.11.2017, 10:31

Va multumesc din suflet, dragi bucatarasi!

elucubratiiculinare 1

16.11.2017, 11:04

cred ca e pe gustul meu

madi_marin 1

16.11.2017, 19:45

super combinatie!

Rahela Velicu 1

16.11.2017, 21:31

Valclaudia 1

17.11.2017, 06:40

miki_a 1

17.11.2017, 09:21

dantes 1

18.11.2017, 07:50

Delicioasa!

Rocsi 1

18.11.2017, 20:18

Va multumesc mult pentru aprecieri!

mihaelar63 1

27.11.2017, 02:07

Fac si ca Miki

Rocsi 1

27.11.2017, 20:04

Mihaela

kytz 1

30.12.2017, 08:39

Ce deliciuuuuu!

UrsanMihaela 1

30.12.2017, 23:48

Un desert absolut delicios !

Rocsi 1

01.01.2018, 20:07

Kytz, Mihaela, va multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu piersici/caise