Desert tarta cu ciocolata si banane

de Lau in Dulciuri, 3 Mai 2020 | 1835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • Umplutura
  • 300 ml smantana de tara
  • 70 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 banane
  • Decor
  • fructe
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu ciocolata si banane:

Aluatul dezghetat de cu seara in frigider il intindem putin si il asezam in tava unsa cu unt,intepam cu furculita si dam  la cuptorul incalzit cca 15 min la 200 grade.

Intr-un ibric adaugam smantana si o punem pe foc,(avem grija sa nu fiarba )pana ce se infierbanta bine.

Adaugam ciocolata rupta bucati,amestecam pana ce se omogenizeaza.

Untul la temperatura camerei il taiem cuburi si il adaugam peste smantana cate un cub amestecand continuu pana ce se omogenizeaza(nu adaugam alt cub de unt pana ce nu sa omogenizat primul)

Adaugam bananele pisate bine si omogenizam.

Adaugam crema calduta  peste aluatul racit si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Eu am decorat cu fructe  si nuca prajita tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Ioana - La multi ani tuturor bucatarasilor ce poarta numele Sf Ioan