Dovleac copt

de Bucataras Medi in Dulciuri, 22 Feb 2011 | 3068 vizualizari

 

Un desert simplu(ca eu nu stiu sa fac ceva mai complicat.......hahaha),rapid, gustos, sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac
  • zahar
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Curatam bucata de dovleac de seminte si taiem in bucati.Intepam cu ajutorul unei furculite  fiecare bucata de dovleac apoi presaram cu zahar si scortisoara.Intr-o tava tapetata cu  hartie pergament asezam bucatile  de dovleac si dam la cuptor.Lasam la cuptor pana cand bucatile de dovleac se rumenesc frumos.

Mmm.......ce frumos miroase, va invit sa serviti cate o felie.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovleac copt 86951
retete culinare - Dovleac copt 86952
retete culinare - Dovleac copt 86953

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

23.02.2011, 08:51

Intradevar este ,Luk............

Bucataras Medi 1

23.02.2011, 08:52

tanya, multumesc...........

adry88 1

16.06.2011, 15:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S