Placinte cu dulceata de capsune

de _Alina_ in Dulciuri, 12 Iun 2012 | 4660 vizualizari

 

Am facut niste placintele cu aluat fraged din cartofi si cu dulceata de capsune.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g piure de cartofi (facut cu 50 ml lapte)
  • 350 g faina de grau
  • 100 ml ulei de palmiee
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 1 ou pentru uns
  • Umplutura:
  • dulceata de capsune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu dulceata de capsune:

1. Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine.

2. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete.

3. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit la 200°C , 25-30 min.
 

 

 

TIPS-URI

1

Eu am avut o dulceata putin mai tzeapana... dar cred ca puteti pune si gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu dulceata de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si dulceata de visine- de post