Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am gasit reteta asta pe un blog, mi s-a parut interesanta si am incercat-o. Intr-adevar, iese un chec pufos, chiar daca e pe baza de apa si nu lapte. Ideal pentru micul dejun sau in orice moment al zilei.
Ouale le mixam bine cu zaharul, pana se deschid la culoare si devin spumoase. Adaugam uleiul, amestecam. Adaugam si apa, continuand sa mixam.
Praful de copt si faina le dam prin sita. Adaugam peste oua, amestecam pana se omogenizeaza.
Luam o forma de tort cu diametrul de 24 cm. Dupa ce o ungem cu unt sau ulei si o dam cu faina, turnam 3/4 din aluat. In restul de aluat, punem cacao si turnam peste celalalt aluat.
Adaugam si cateva linguri de nuttella (facultativ).
Dam la cuptor 40 minute sau facem proba cu scobitoare.
Cand e gata lasam la racit si decoram cu zahar pudra.
1
se poate glazura cu ciocolata.
2
daca vreti adaugati nuci, alune sau fructe.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult