Dovlecei copti

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 3088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • un ardei capia rosu
  • bulgarasi de branza de burduf
  • frunzulite de busuioc proaspat
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti:

Taiem dovleceii in felii mai groase, pe lung.

Ii saram dupa gust si ii coacem pe tava, pe ambele parti, atat cat sa se rumeneasca usor.

Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, ii stropim cu ulei si adaugam ceapa verde taiata rondele, usturoiul tocat marunt si ardeiul capia cuburi. Adaugam bulgarasii de branza si asezam vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru 20-30 de minute.

Se servesc calzi, cu busuioc verde presarat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei