Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 6995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • marar proaspat
  • putin unt
  • cascaval delaco
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute.
Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija mijlocul cu o lingurita.
Ceapa se toaca marunt, se pune la calit pentru cateva minute.Se adauga ciuperciile scurse de zeama si taiate mai marunt,se pun condimentele si mararul tocat marunt.
Se umple fiecare dovlecel cu compozitia de ciuperci,deasupra se pune putin unt.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau intr-un vas ceramic stropit cu ulei de masline.
Se pune sare si piper deasupra si se da la cuptor pentru 5 minute.
Se scot, se presara cascavalul ras pe fiecare dovlecel umplut si se mai lasa la cuptor 10-15 minute.
Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci