Dulceata de capsuni cu rubarba

de Lau in Dulceata / Gem, 20 Iul 2015 | 513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • 1 kg rubarba
  • 1,5 kg zahar
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni cu rubarba:

Spalam si curatam capsunile de codite,adaugam zaharul,acoperim si lasam peste noapte pentru asi lasa siropul.

A 2 zi adaugam capsunile cu tot cu sirop intr-o cratita,rubarba curatata,spalata si taiata bucati,zeama de lamaie,amestecam si punem pe foc mediu sa fiarba amestecand din cand in cand(spumam de cate ori este nevoie) pana este fiarta

Turnam dulceata fierbinte in borcanele spalate si sterilizate,

Asezam borcanele intr-o patura,le acoperim si le lasam sa se raceasca dupa care le depozitam in camara.

 

RETETA IN IMAGINI

Dulceata de capsuni cu rubarba-0
Dulceata de capsuni cu rubarba-1
Dulceata de capsuni cu rubarba-2
Dulceata de capsuni cu rubarba-3
Dulceata de capsuni cu rubarba-4
Dulceata de capsuni cu rubarba-5

COMENTARII (11)

poa 1

21.07.2015, 08:42

Foarte buna ! Si eu am facut !

robert_badica 1

21.07.2015, 10:48

Corinuta 1

19.09.2015, 14:40

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04