Exotic Cream

de Adi_Caradeanu in Cocktail, 2 Iul 2015 | 506 vizualizari

 

alcoolic / cremos / racoritor

Foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 20 ml rom negru
  • 20 ml Liqueur banane
  • 20 ml Liqueur Cacao alb
  • 10 ml piure cocos Monin
  • 20 ml lapte
  • 10 ml frisca lichida
  • 50 g ananas proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Exotic Cream:

  1. Curatati ananasul de coaja si taiati-l in bucati 
  2. Umpleti cu gheata jumatate din paharul in care urmeaza sa serviti bautura - adaugati apoi gheata in blender impreuna cu restul ingredientelor ;
  3. Pentru preparare am folosit un blander Oster Reversible, functia cocktail;
  4. Decorati cu coaja de ananas
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Exotic Cream 389230
retete culinare - Exotic Cream 389231
retete culinare - Exotic Cream 389232

COMENTARII (6)

-Licurici- 1

03.07.2015, 07:51

Superrr...

dantes 1

03.07.2015, 08:40

Foarte bun!

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D