Faguri

de gugugh in Prajituri, 19 Noi 2010 | 9442 vizualizari

 

o reteta usoara si de mare efect...

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ceasca zahar
  • 1 praf copt
  • puitna sare
  • cca 500 gr faina
  • esenta la alegere
  • pt crema:la alegere: de vanilie, de ciocolata, budinca...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri:

Ingredientele pt blat se omogenizeaza bine cu mixerul sau cu telul si apoi se coc in forma speciala unsa in prealabil cu putin ulei si incinsa f bine.

Crema se pune la alegere eu am folosit niste prafuri pt crema de vanilie de la patiserie, insa cel mai bine e sa preparam cremele in casa sunt mai delicioase si mai sanatoase.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Faguri 63786
retete culinare - Faguri 63787

COMENTARII (11)

Pasiune pentru bucatarie 1

19.11.2010, 19:20

ce frumos le-ai asezat

mena29 1

19.11.2010, 21:27

suuuper bun

tanyapatap 1

26.11.2010, 14:55

super..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D