Falafel cu salata tabouleh

de Bucataras in Mancaruri de post, 17 Ian 2020 | 6605 vizualizari

COMENTARII (22)

Bucataras Monica 1

17.01.2020, 13:39

Bucataras Diana 1

17.01.2020, 13:42

Imi place mult salata tabbouleh, dar nu sa o fac. De fapt, nu am facut niciodata.

vasimur 1

17.01.2020, 13:52

MotanLaOale 1

17.01.2020, 13:53

gaby_gabytza 1

17.01.2020, 14:46

bun bun

Rahela Velicu 1

17.01.2020, 14:57

Bun!

Lau 1

17.01.2020, 15:08

RODIMUR 1

17.01.2020, 15:19

Chiar sunt curioasă în privința gustului...

Panacris 1

17.01.2020, 15:23

Constelatialeu 1

17.01.2020, 17:45

Io cu nautul asta nu prea am picat la pace...

laura_n 1

17.01.2020, 17:50

Foarte, foarte gustoase. Mai iau si eu de la un bistro de la noi, imi plac tare mult.

Bucataras 1

17.01.2020, 17:51

Rodimur, chiar sa faci, ca merg repede.

Bucataras 1

17.01.2020, 17:52

Cleme, asta nu-i pt tine...n-are pic de os.

Adi 1

17.01.2020, 18:01

Bun!

Merisor 1

17.01.2020, 19:15

Bune și chiftelele, dar și salata! Și sănătoase!

Bunica 1

17.01.2020, 21:31

Imi plac ,dar sa le faca altul!))))))

oanapl 1

17.01.2020, 23:12

Ce bunatate!

dantes 1

18.01.2020, 12:35

Bune!

mihaelar63 1

20.01.2020, 07:16

Grozav

Gherca Daniela 1

20.01.2020, 17:59

super bune!

Rocsi 1

20.01.2020, 18:35

Este un preparat atat de bun!

Ancutsa 1

21.01.2020, 21:49

Foarte bine arata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta