Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de asubana in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 7669 vizualizari
rivka 1
yummieee cum arata ! si mie imi place fasolea, aici, noi mancam cca 2 ori /sapt fasole! favorita mea
o da felicitari pt comentarii adica pt felul cum ai postat reteta , fff documentat si Ok
Lau 1
buna si documentul super
LUK 1
n-am mai auzit pana acum de fasole uscata cu maioneza..cred ca e buna combinatia
asubana 1
foarte buna cu maioneza mie imi place aia de la GOVA .
DIANA B 1
Wow , ce de indicatii pretioase ne-ai prezentat ... si totusi toate ,,boboasele" sunt contraindicate la diabetici , sau un consum moderat f interesanta combinatia cu maioneza ( si eu tot Gova folosesc
mamaieelena 1
elena1988 1
interesant documentarul eu iahnia de fasole o fac altfel,a ta seamana a fasole batuta
MotanLaOale 1
multe informatii si interesante buna fasolea
gaby_gabytza 1
bun
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:07
de laura_n 7
ieri la 20:19
de gaby_duceag 8
ieri la 18:28
ieri la 15:45
de Caty 2
ieri la 14:16
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
de - Andreea - 7
vasimur
MotanLaOale
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!