Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru prima data cand incerc, foarte buna si mai ales picanta. Noi am servit cu painitele cu masline.
Fasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina.
Ceapa si morcovul le-am curata si spalat. Ceapa am taiat-o cubulete mici, morcovul l-am ras.
Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus la calit legumele. Am taiat feliute cateva rosii uscate si le-am adaugat in tigaie.
Am lasat sa sfaraie un pic, apoi am adaugat putina apa si 2-3 lg bulion. Am adaugat un varf cutit chilli si am lasat sa scada sosul. Cand s-a facut, am turnat peste fasolea batuta.
Noi le-am servit cu painite cu masline. Grozav per ansamblu!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult