Fasole verde cu telemea la cuptor

de ony in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 5774 vizualizari

 

sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde(congelata)
  • o ceapa
  • sare,piper
  • 2 oua
  • 200 gr branza
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu telemea la cuptor:

se aseaza fasolea intr-un vas(eu am folosit un vas roman),se taie ceapa julien si se presara;se poate pune si usturoi;din branza,oua si marar se face o pasta care se intinde peste fasole(care inainte a fost presarata cu sare si piper) si se baga totul la cuptor. Nu este nevoie sa dezghetati fasolea pt ca se inmoaie f f bine la cuptor impreuna cu celelalte ingrediente.Este o bunatate,se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

pansy1 1

06.11.2010, 18:20

am uitata sa spun ca te-am si votat.meriti!

ony 1

09.11.2010, 20:50

multumesc frumos!!!! astept sa-mi spui cum a iesit

adry88 1

29.05.2011, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole prajite